El projecte Protagonistes arrenca sessions de jocs socials per a crear un espai de bon ambient i diversió

Protagonistes inicia aquest mes de març sessions de jocs de taula que es faran quinzenalment amb l’objectiu de convertir-se en una trobada fixa per a passar una bona estona i exercitar la ment.

Aquesta activitat neix de la demanda de les persones participants en el projecte, que volien tenir un espai per fer germanor, divertir-se i estar actives al mateix temps. En cada sessió hi haurà jocs diferents, en equip i individuals, perquè la gent interactuï i comparteixin riures. A més, aquestes activitats seran una manera d’entrenar la memòria i mantenir el cervell en un estat saludable.

Els jocs seran vàlids per a totes les persones i no es requereix cap coneixement previ sobre el seu funcionament, només ganes de divertir-se i relacionar-se.

La primera sessió tindrà lloc el dimecres 16 de març a les 16 hores al Casal de Barri Can Portabella, al barri de Sant Andreu.

A més, al març també tindrà lloc un nou cicle de tallers TIC, dirigits a familiaritzar-se amb les eines digitals i aprendre a fer gestions i tràmits quotidians de manera telemàtica, que segueix l’estela del cicle realitzat al desembre de 2021.

Si vols participar, pots posar-te en contacte amb l’equip de Protagonistes a través del mail protagonistes@natsal.org, trucant al 93 301 15 65 o via whatsapp al 669 985 558.