Qui som

Natura i Salut

NATSAL,

associació sense ànim de lucre, es crea a Castelldefels l’any 1993 arran de la “Cimera de Rio” de 1992 que suposà el compromís, per part dels més de cent-setanta països aplegats a Brasil, d’adoptar mesures adients per tal d’aconseguir un futur més segur, sostenible i igualitari, dins d’un context econòmic ecològicament sostenible.

L’any 2015 es van incorporar a l’entitat les 325 persones que formaven part de l’associació AMIC de Castelldefels, i fruit d’aquesta incorporació, van crear l’”espai amic”.

L’esmentada cimera va fer que l’opinió pública es comencés a fer conscient dels problemes globals que afecten la salut del planeta i, consegüentment, la salut de totes les persones.

NATSAL, actualment federada a COCEMFE Barcelona, és una organització amb una Junta Directiva formada per 4 persones (presidenta, secretari, tresorera i vocal) i disposa de 21 voluntaris que col·laboren de manera estable.

QUÈ
FEM

NATURA
I SALUT

Seguidors a les xarxes socials

En aquests moments, Natura i Salut, amb més de 1.000 seguidors a les xarxes socials, dedica els seus esforços a impulsar plataformes per tal de promoure una cultura fomentada en la coresponsabilitat cívica, en la igualtat de drets i de gènere, la solidaritat intergeneracional, mediambiental i l’accessibilitat universal per atendre les necessitats que comporta la diversitat funcional entre d’altres.

L’associació vol contribuir a generar entorns socialment i mediambientalment sostenibles i afavorir la prevenció, la promoció i la protecció de la salut des d’una perspectiva d’equitat.

Les persones que formen part de Natura i Salut ho fan de manera voluntària i altruista.