Qui Som

Natura i Salut

NATSAL, associació sense ànim de lucre, es crea a Castelldefels l’any 1993 arran de la “Cimera de Rio” de 1992 que suposà el compromís per part dels més de cent-setanta països aplegats a Brasil d’adoptar mesures adients per tal d’aconseguir un futur més segur, sostenible i igualitari, dins d’un context econòmic ecològicament sostenible.

Aquesta cimera va fer que l’opinió pública comencés a ser conscient dels problemes globals que afecten la salut del planeta i, consegüentment, la salut de totes les persones.

Natura i Salut dedica els seus esforços a impulsar plataformes per tal de promoure una cultura fomentada en la coresponsabilitat cívica, en la igualtat de drets i de gènere, la solidaritat intergeneracional, mediambiental i l’accessibilitat universal per atendre les necessitats que comporta la diversitat funcional entre d’altres.

L’associació vol contribuir a generar entorns socialment i mediambientalment sostenibles i afavorir la prevenció, la promoció i la protecció de la salut des d’una perspectiva d’equitat.

Organització:

 

PRESIDENTA

SECRETARI

TRESORERA

VOCAL

VOLUNTARIS

 

Les persones que formen part de Natura i Salut ho fan de manera voluntària i altruista.